viernes, 7 de septiembre de 2012

Sèrie SENSE NATI!, Primera època: Informe nº 1

Ha passat una setmana des de que vinguérem a Cincinnati, i ja hi ha acumulació de coses que contar. Anem a les dades objectives.

Vam arribar molt cansats, es clar, després del viatge, que va començar el divendres 31 d'agost i va finalitzar el mateix dia a les deu de la nit, però a hora d'Ohio. A l'aeroport, després del viatge, ens esperaven el director de l'escola, Mr. S****** Q. E***, II, i també Anabel i el seu marit Jesús, dos espanyols de Múrcia i Cartagena que ja hi havien arribat feia setmanes. Anabel fa classe al mateix cole que Jose, mentre que Mr. E*** n'és el director. La basca que fa a Cincinnati ja l'hem comentada en aquest blog. Encara que estàvem cansats, no vam rebutjar anar a prendre una cervesa. Però poc de temps, i a casa.

"Casa" és, pel moment, la d'Anabel i Jesús, que ens en han obert les portes amb moltíssima amabilitat, deixant-nos un quarto on estar mentre en trobem la nostra. A més, ens fan de xofer, perquè a Cincinnati, sense cotxe, estàs mort. La cerca de casa i de cotxe és el que més ens preocupa, car no volem abusar dels nostres hospitalaris amics. Hui mateix hem signat el contracte de lloguer d'un apartament a un complexe que es diu "Madison Apartments", al carrer Madison Road. Podreu veure'l a Internet, perquè té web. És d'una empresa de lloguer d'apartaments que es diu BRG. (Aci la web).

El cotxe és un altre tema. Encara no hem començat ni a mirar. Probablement, demà Juan ens acompanyarà. Juan és el tercer professor espanyol que treballa al mateix cole. És gallec i ve de passar sis anys de professor a Eslovàquia. Casat amb Agneska, polaca, i tenen un fill. Així és la companyia espanyola que tenim per ací.

El col.legi es AMIS (Academy for Multilingual Immersion Studies, ací la web), bilingüe francès i castellà, però on quasi tots parlen, en principi, anglès. La població es més aviat de classe baixa, i hispana o afroamericana. Busqueu al Google Maps, que es veu molt bé i de prop.

I, bé, entre unes coses i altres, hem pogut visitar el centre de Cincinnati (que no té gens d'interessant) i hem sopat fora un parell de vegades. Pero la major part del temps l'hem passada en casa, perque Jose ha arribat amb el curs escomeçat i hi ha molt de treball que fer. Els coles d'ací són també diferents, i es treballa d'un altra manera. Ja contaré els detalls.

No hay comentarios: